18.9 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 20:36

VIDEO/FOTO Focuri de armă pentru prinderea unui contrabandist de țigări. Traficantul și-a incendiat mașina și fugit

spot_img

Polițiștii de frontieră din Botoșani au tras mai multe focuri de armă pentru a opri o mașină plină cu țigări de contrabandă. Șoferul acestuia a reușit să scape, după ce și-a incendiat autoturismul într-un lan de porumb.

Potrivit Poliției de Frontieră, poliţiştii de frontieră botoșăneni au depistat, luni după-amiază, în apropierea localității Roșiori, un autoturism despre care existau informații că ar fi implicat în acte de contrabandă.

Șoferul mașinii nu a oprit însă la semnalele polițiștilor, iar aceștia au tras mai multe focuri de avertisment, atât în plan vertical, cât și către pneurile autoturismului. Bărbatul aflat la volan și-a continuat deplasarea, iar când a ajuns pe un câmp, într-un lan de porumb, și-a incendiat mașina și a fugit.

Polițiștii de frontieră au reușit să extragă, înainte ca focul să cuprindă întregul autoturism, mai multe colete cu țigări de contrabandă.

Incendiul a fost stins de pompierii de la ISU Botoșani, sosiți în scurt timp la fața locului, existând pericolul extinderii acestuia în lanurile de vegetație uscată din apropiere.

Sursa citată precizează că polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și desfășoară activități specifice în vederea stabilirii întregii arii infracționale și tragerii la răspundere a făptuitorilor.

                                                                                                                    Adina Silav