2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 20:00
No menu items!

Trei firme au câștigat Lotul 1 din licitația pentru testele de salivă pentru școli. Una dintre ele vinde haine pentru bărbați

spot_img

Primul lot din licitația pentru testele de saliva, care vor fi folosite în școli, a fost câștigat de trei firme. Cele mai multe teste, 5 milioane, le va furniza o firmă de modă, Viggo Fashion, care a mai câștigat contracte cu statul în perioada pandemiei.

Celelalte două firme câștigătoare sunt o firmă olandeză, Medpark B.V, și Eva Healthcare SRL, de asemenea o firmă care ar mai câștigat în ultimii doi ani contracte publice.

Mai exact, cele trei firme împart între ele un lot de 9 milioane de teste, în valoare totală de 80.450.000 de lei, astfel: Viggo Fashion International SRL – 5 milioane de teste de salivă; MEDPARK B.V. – 3 milioane de teste;  EVA HEALTHCARE SRL – 1 milion de teste, potrivit Edupedu.ro.

Mai rămân de atribuit loturile 2 și 3 din cadrul licitației, iar până la finalul acestei săptămâni ar trebui ca și acestea să fie finalizate.

Conform datelor de la Registrul Comerțului, Viggo Fashion Internațional SRL are domeniul de activitate principal „comerţ cu amănuntul al îmbrăcămintei, în magazine specializate”.

Viggo Fashion International SRL, producător de costume şi haine made to mesure pentru bărbaţi, un brand lansat de Ionuţ Marin şi Cătălin Botezatu, a câştigat anul trecut un contract de 54 de milioane de lei pentru furnizarea a 500.000 de combinezoane şi un altul în valoare de 33 milioane de lei pentru 1,75 milioane de viziere de protecţie, scria zf.ro.

                                                                                                                   Adina Silav