1.3 C
București
miercuri, 1 decembrie 2021 - 3:26
No menu items!

Rapid nu va juca în Liga 1. CAB a amânat decizia privind falimentul

spot_img

Curtea de Apel București (CAB) a amânat judecarea dosarului privind falimentul clubului Rapid pentru data de 24 august, ceea ce va determina Liga Profesionistă de Fotbal să nu înscrie clubul din cartierul Giulești în următoarea ediție a Ligii 1.

Motivația deciziei a fost lipsa de procedură, potrivit GSP. LPF va lua joi o hotărâre privind participarea Rapidului în Liga 1, locul lor urmând să fie luat, cel mai probabil, de ACS Poli Timișoara.

Rapidiștii au făcut apel la decizia inițială a Tribunalului București, prin care societatea ar trebui să intre în faliment pentru datorii de peste 4 milioane de euro.

Decizia a fost amânată în data de 12 iulie, deoarece lichidatorul judiciar Aurel Brihac nu s-a prezentat în sala de judecată şi nici nu a semnat o împuternicire pentru avocaţii care reprezintă clubul Rapid.

Pe 12 iulie, la data la care a fost stabilit programul campionatului, Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit că se va lua o hătărâre în privința Rapidului în momentul în care se va ști exact soarta clubului.

T.S.