12.4 C
București
marți, 20 aprilie 2021 - 18:45

Raluca Turcan a fost AMENDATĂ! Cu… 500 lei

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președintele Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean, și alte patru persoane au fost amendate, după ce au apărut în imagini, la o acțiune de împădurire în Tălmaciu, județul Sibiu.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, Luciana Lazăr, a transmis, joi, că în urma apariției în mediul online imaginilor în care sunt înfățișate mai multe persoane care nu poartă masca de protecție în timp ce se află în bena unui autovehicul, polițiștii sibieni s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au fost identificate șase persoane, femei, care au fost sancționate conform Legii nr. 55/2020.

Polițiștii mai spun că au fost aplicate șase sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.000 lei, așadar fiecare persoană a fost amendată cu câte 500 lei.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a participat la un eveniment de plantare de copaci în zona montană din Tălmaciu, județul Sibiu, unde a fost fotografiată fără mască. După eveniment, un participant a aflat că are COVID-19. După apariția imaginilor, ministrul și-a cerut scuze și a cerut să primească amendă.