16.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 6:28
No menu items!

“Olga Atelier de Frumos”, locul ideal pentru viitorii miri. Wedding Brunch cu SUPER REDUCERI, sâmbătă, 18 iunie

spot_img

Sâmbătă, pe 18 iunie, “Atelier de Frumos” se transformă în locul ideal pentru viitorii miri. Echipa atelierului din strada Pache Protopopescu, nr. 88, din sectorul 3 al Capitalei le-a pregătit noi surprize tuturor celor care îi vor trece pragul în această zi specială: super reduceri la rochiile de mireasă – atât la cele ready-made, cât și la cele custom-made – , dar și la costumele de la Christian Tailoring.

Surprizele nu se limitează, însă, la reduceri. “Olga Atelier de Frumos” a pregătit un Wedding Brunch la care participă specaliști în domeniul nunților, echipați cu sfaturi utile și secrete nedezvăluite până acum pentru ziua cea mare, atât pentru mireasă, cât și pentru mire. Și, în timp ce vă răsfățați cu vin și dulciuri și admirați cele mai frumoase aranjamente florale, specialiștii vor avea răspunsuri pentru toate întrebările voastre legate de ziua nunții.

Trebuie doar să fiți pregătiți pentru a fi răsfățați, în timp ce vă alegeți rochia de mireasă la care ați visat și costumul potrivit.

Este important să nu uitați, însă, că la “Olga Atelier de Frumos”, fiecare zi e una cu totul specială. Echipa atelierului manageriat de Olga Ghițac și de partenera ei, Doinița Oancea, vă ajută întotdeauna să vă alegeți rochia perfectă.

Doar la “Olga Atelier de Frumos”, rochiile voastre de mireasă sunt create împreună cu voi, plecând de la ideile voastre, completate de sfaturile stilistului Andrei Ionescu, care țin cont, în primul rând, de personalitatea fiecăreia. Stilul individual și forma corpului sunt criterii de bază pentru construcția rochiei ideale, care va purta amprenta designerului Andra Ciuclaru.

Conceptul “Olga Atelier de Frumos” implică doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  • Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

olga_atelier

Iar specialiștii “Atelier de Frumos” vor avea grijă să vă transforme în mirese unice: veți afla că nu doar rochia, ci și machiajul, și coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

olga_atelier3

Mai multe detalii găsiți pe www.atelierdefrumos.ro sau pe pagina de Facebook a atelierului – “Olga Atelier de Frumos”.

R.D.