30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 20:07
No menu items!

Voaluri diafane, dantelă delicată și detalii transparente la “Olga Atelier de Frumos”

spot_img

“Olga Atelier de Frumos” este începutul unui drum așa cum ai visat: TU în rochia TA de mireasă. Pentru că, doar echipa Atelier de Frumos te va ajuta să fii unică, în ziua cea mare.

Aici, în atelierul manageriat de Olga Ghițac (pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 88, în sectorul 3 al Capitalei), designerul Andra Ciuclaru și stilistul Andrei Ionescu au creat un concept unic, care implică doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului îți arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei tale.
  • Tu îți poți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase sau cum îți dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

În concluzie, tot ce ai de făcut pentru a avea o rochie unică este să combini baza potrivită siluetei tale cu o suprapunere diafană, astfel încât să compui alături de echipa atelierului rochia de mireasa la care ai visat. La “Olga Atelier de Frumos” totul este permis: poți alege din modelele deja create sau poți crea un nou model alături de designerul Andra Ciuclaru.

olga_atelier

Pentru a intra în universul Atelier de Frumos, trebuie să începi cu o programare. Mai multe detalii, pe www.atelierdefrumos.ro.

R.D.