19 C
București
marți, 18 mai 2021 - 21:07

Sâmbătă cu surprize la “Olga Atelier de Frumos”: super REDUCERI și un Wedding Brunch de poveste / FOTO

spot_img

Sâmbătă, 4 iunie, echipa „Olga Atelier de Frumos” le-a pregătit doar surprize plăcute celor care s-au hotărât să facă unul dintre cei mai importanți pași din viața lor.

Astfel, cei care vor trece pragul atelierului din strada Pache Protopopescu, nr. 88, din sectorul 3 al Capitalei vor fi întâmpinați cu super reduceri la rochiile de mireasă ready-made și la costumele bărbătești de la Christian Tailoring.

Echipa “Atelier de Frumos” are vești bune și pentru viitoarele mirese care preferă rochii custom-made: orice comandă plasată sâmbătă va beneficia de un discount de 400 lei.  

Este important să nu uitați că echipa atelierului manageriat de Olga Ghițac și de partenera ei, Doinița Oancea, vă ajută întotdeauna să vă alegeți rochia perfectă.

Pentru că, doar la “Olga Atelier de Frumos”, rochiile voastre de mireasă sunt create împreună cu voi, plecând de la ideile voastre, completate de sfaturile stilistului Andrei Ionescu, care țin cont, în primul rând, de personalitatea fiecăreia. Pentru că stilul individual și forma corpului sunt criterii de bază pentru construcția rochiei ideale, care va purta amprenta designerului Andra Ciuclaru.

Conceptul “Olga Atelier de Frumos” implică doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  •  Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

Iar specialiștii “Atelier de Frumos” vor avea grijă să vă transforme în mirese unice: veți afla că nu doar rochia, ci și machiajul, și coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

Și, pentru a profita la maximum de această sâmbătă a surprizelor, “Olga Atelier de Frumos” a pregătit și un “Wedding Brunch de poveste”: delicatese de la Raw Vegan Litttle Tyke, vin de la Sarica Niculițel, în compania aranjamentelor florale surprinzătoare de la Flori cu Dor.  La final, toți cei care vor trece pragul atelierului vor pleca acasă cu o amintire frumoasă de la Photo Booth-ul Momentos.

Mai multe detalii găsiți pe www.atelierdefrumos.ro sau pe pagina de Facebook a atelierului – “Olga Atelier de Frumos”.

R.D.