10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 19:01
No menu items!

Cele mai inspirate idei pentru nunta ta. “Olga Atelier de Frumos” te așteaptă la Wedding Mall

spot_img

Te-ai decis să faci “pasul cel mare”, dar ai încă multe îndoieli legate de cea mai importantă zi din viața ta? Pentru ca totul să iasă perfect, trebuie să te lași îndrumată de specialiști. Care, în acest weekend, mai exact sâmbătă, 21 mai, te așteaptă la Wedding Mall, pe strada Italiană, nr. 21 (în centrul Capitalei), ca să te ajute să iei cele mai inspirate decizii și să afli lucruri mai puțin știute despre ce presupune organizarea nunții.

Poți afla tot ce este important pentru tine: de la crearea rochiei de mireasă la care visezi din copilărie la cum se asortează (sau nu!) mirele cu mireasa până la ce trebuie să faceți ca să nu fiți păcăliți de ospătari. În plus, vei afla și cum arată o nuntă la Londra ori la Istanbul.

Toate acestea, în cadrul unui seminar tematic, organizat într-un cadru restrâns, unde experții își vor acorda toată atenția lor și vei putea discuta în tihnă cu ei despre noile tendințe, concepte inedite și despre ceea ce înseamnă entertainment creativ. “La Wedding Mall nu veți participa la un târg de nunți, ci la un brunch de idei”, promit organizatorii.

Despre cum să fii o mireasă unică, cu specialiștii “Olga Atelier de Frumos”

Pentru o viitoare mireasă, rochia este întotdeauna pe primul loc. Iar Olga Ghițac, partenera ei, Doinița Oancea – directori de concept la “Olga Atelier de Frumos” – și Andrei Ionescu, stilistul atelierului, îți vor împărtăși “secretele” care te pot transforma într-o mireasă unică.

Pentru că, doar la “Olga Atelier de Frumos”, rochia ta de mireasă este creată împreună cu tine, plecând de la ideile tale, completate de sfaturile experților care țin cont, în primul rând, de personalitatea ta. Pentru că stilul individual și forma corpului sunt criterii de bază pentru construcția rochiei ideale.

Conceptul “Olga Atelier de Frumos” implică doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  • Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

Iar specialiștii “Atelier de Frumos” vor avea grijă să te transforme într-o mireasă unică: vei afla că nu doar rochia, ci și machiajul, și coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

olga_seminar

Despre tot ce ține de organizarea petrecerii, vei afla de la Alin Caraman, primul wedding planner din România (activează în domeniu încă din 1999), care va vorbi din partea agentiei “Bon Mariage” despre: 
Locatie:
– gestionarea relatiei cu managerii locației,
– tips&tricks privind alegerea locatiei,
– extra-costuri ascunse,
– gestionarea pachetului de bauturi,
– numarul minim de ospatari,
– modalitati de evitare a micilor furtisaguri din partea angajatilor

Servicii consacrate
 
– foto – video,
– dj si sonorizare,
– invitatii,
– flori,
– formatie,
– precum si peste 100 de servicii atipice ce pot da sarea si piperul nuntii tale

Nu vor lipsi nici detaliile legate de obiceiuri și superstiții.

Iar Cristian Brânză, specialist în entertainment pentru nunți, îți va prezenta vorbi tendințele în entertainment creativ pentru nunta ta, idei spectaculoase puse în practica în Istanbul sau Londra (unde derulează proiecte), dar și ultimele tendințe în foto, video și mărturii. Tot de la Cristian Brânză veți afla și cum să fiți creativi la nunta voastră.

Seminariile durează câte 30 de minute, iar accesul se face în baza înscrierilor prealabile. Iar, pentru a vă înscrie, trebuie doar să www.wedding-mall.ro/seminar/. Grăbiți-vă, locurile sunt limitate!

R.D.