30.4 C
București
sâmbătă, 23 septembrie 2023 - 21:12
No menu items!

Rochii diafane, accesorizate cu flori în păr, doar la “Olga Atelier de Frumos”

spot_img

Rochia de mireasă la care ați visat din copilărie poate prinde contur în mâinile designerului Andra Ciuclaru și ale stilistului Andrei Ionescu, la “Olga Atelier de Frumos”. Și asta, datorită conceptului unic aplicat de echipa atelierului manageriat de Olga Ghițac.

Conceptul implică doar doi pași simpli:

  • Echipa “Atelier de Frumos” vă arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei fiecăreia.
  • Voi vă puteți crea suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum vă dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

Evident, visul vostru va deveni realitate doar sub îndrumarea specialiștilor de la “Olga Atelier de Frumos”, care vor avea grijă să vă transforme într-o mireasă unică: pentru că rochia, machiajul, coafura trebuie să fie adaptate nu doar siluetei, culorii părului sau a ochilor, ci mai ales personalității voastre.

Iar colecția de primăvară-vară este însoțită de o propunere plină de prospețime: o rochie diafană creată la “Olga Atelier de Frumos” poate fi accesorizată perfect cu flori în păr.

rochie_floriR.D.