17.2 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 23:17

Motociclistul arestat după ce a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă este judecat de doi ani pentru moartea unui biciclist

spot_img

Apar detalii uluitoare despre motociclistul care a provocat moartea unui tânăr care se deplasa pe șosea, în sectorul 4 al Capitalei cu o trotinetă electrică. Bărbatul mai are un dosar penal pentru uciderea din culpă a unui biciclist. Procesul în acest caz trenează de doi ani de zile.

Motociclistul este judecat din anul 2019 pentru ucidere din culpă, după ce ar fi provocat un accident în urma căruia un biciclist a murit.

Potrivit portalului Judecătoriei Sectorului 5, procesul a fost amânat de mai multe ori pentru administrare de probe și pentru că anumite expertize nu au fost finalizate.

Motociclistul care a provocat moartea unui tânăr pe trotinetă electrică, după ce a aruncat cu casca în el, proiectându-l în fața unei mașini, a fost arestat pentru 30 de zile.

Decizia Tribunalului Bucureşti nu este definitivă. Bărbatul arestat este instructor de conducere defensivă la o școală auto din Capitală și face parte dintr-un grup de bikeri din Capitală

C.D