10.1 C
București
sâmbătă, 16 octombrie 2021 - 3:50

UPDATE VIDEO Incident deosebit de grav. Un tânăr pe trotinetă a murit după ce a fost șicanat și agresat de un motociclist în trafic

spot_img

UPDATE: Motociclistul a fost reținut. Bărbatul are 52 de ani și este un pasionat împătimit al motoarelor.Paradoxal este faptul că, împreună cu grupul lui de prieteni, bărbatul făcea tot felul de acte de caritate, și chiar milita pentru siguranța traficului rutier, potrivit paginii lui de Facebook. În prezent, motociclistul se află în arest, urmând să fie prezentat magistraților Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Știrea inițială:

Șicane în trafic soldate cu o viață pierdută. Un tânăr care se deplasa pe o trotinetă electrică a murit după ce s-a șicanat cu un motociclist. Acesta din urmă l-ar fi urmărit și, după ce l-a lovit în mers cu casca, l-ar fi proiectat într-o mașină. Tânărul de pe trotinetă a suferit răni grave și nu a supraviețuit.

Mai mulți martori au apelat 112, miercuri, în jurul orei 18:30, după accidentul care a avut loc pe o stradă din sectorul 4 al Capitalei.

La fața locului au sosit polițiștii, iar, din primele date, au stabilit că între cei doi au avut loc șicanări în trafic.

La fața locului a sosit și un echipaj medical care a oferit îngrijiri medicale conducătorului trotinetei, însă acesta a decedat la spital.

Potrivit surselor, tânărul de pe trotinetă a fost urmărită de motociclist, iar când acesta l-a prins din urmă, și-a dat casca jos și l-a lovit, apoi l-a proiectat într-o mașină.

Cazul nu este considerat accident de circulație, ci agresiune și a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri.

C.D.