9.8 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 0:06

Candidat surpriză la șefia USR-PLUS. Irineu Darău: “Le arunc mănușa celor doi contracandidați, Barna și Cioloș”

spot_img

Bătălia pentru șefia USRPLUS se complică. Joi dimineața și-a anunțat candidatura senatorul Irineu Darău. “Le arunc mănușa contracandidaților mei”, Dan Barna și Dacian Cioloș”, a spus el într-o intervenție televizată. ”E inadmisibil să fim atât de jos”, și-a argumentat el dorința de a intra în cursa pentru președinte al USRPLUS.

Senatorul Irineu Darău a condus filiala USR Brașov.

“Am condus această filială mai bine de jumătate din existența ei, este una dintre cele mai performante filiale din țară și vreau să duc principiile aplicate în USR Brașov la nivelul întregului partid”.

”Nu vreau ca doar cei puțini care sunt la conducere să aibă dreptul să aibă șanse la funcții publice, să aibă șanse la creștere pe termen lung”, a spus Darău într-o intervenție la Digi 24.

”Fiindcă avem un vot universal, mă bazez pe fiecare membru, mă voi adresa lor în următoarele două luni și am încredere că mă vor vota” a continuat Irineu Durău.

Irineu Darău este nemulțumit de scorul partidului și le cere contracandidaților săi, Dan Barna și Dacian Cioloș dezbateri reale.

”Noi, ca partid, nu suntem în cel mai bun punct, scorul acum e aproape la jumătate față de scorul nostru maxim și apropiat de cel din 2016. După 4 ani, după o fuziune și după puțină vreme la guvernare, e inadmisibil să fim atât de jos”.

În același timp, el lea transmis lui Dan Barna și Dacian Cioloș: ”Le arunc mănușa să facem dezbateri reale”.

”Voi fi un lider al unității, îmi doresc un USR în care să nu mai fie nicio diferență între foștii membri USR și foștii membri PLUS. Îmi doresc, de asemenea, ca până-n 28 august să apară mai mulți candidați” a conchis Irineu Darău, senator USR PLUS.