-0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 3:23
No menu items!

FOTO/ Pereți sparți, mobilă ruptă, televizor aruncat de la etaj. O pensiune din București, devastată de un grup de tineri, de Revelion

spot_img

Mai mulți tineri au devastat pensiunea în care s-au cazat de Revelion, în București, pagubele ajungând la zeci de mii de euro. Polițiștii fac acum cercetări pentru distrugere.

La ora 1.00, în prima zi din an, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere sunt închise și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

”Televizorul l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți”, a povestit Iancu Babu, proprietarul pensiunii, potrivit Digi 24.

Proprietarul a sunat la Poliție și a făcut și plângere penală, precizând că pagubele se ridică la 20-30 de mii euro.

“Mâine mă apuc să iau fiecare cameră în parte să văd exact stricăciunile peste tot și o să aduc și o echipă să-mi estimeze reparațiile, sunt 4 televizoare sparte, vreo 6 uși sparte”, a mai spus el.

Reprezentanții Poliției Capitalei au anunțat că s-a deschis un dosar penal, iar petrecăreții vor fi cercetați pentru distrugere.

                                                                                                                    Adina Silav

SURSA FOTO:Digi 24