16.1 C
București
sâmbătă, 23 octombrie 2021 - 1:49

Directorul UNIFARM, Adrian Ionel, suspendat din funcţie. Interimar este Ionuţ Ionescu, pentru cel mult patru luni

spot_img

Consiliul de Administraţie al Unifarm a decis, miercuri, suspendarea contractului de director general al lui Ionel Adrian, plasat sub control judiciar de către DNA. De asemenea, a fost numit în funcţia de director general Ionuţ Ionescu, cu un mandat de patru luni, dar nu mai ârziu de finalizarea procesului de recrutare a unui nou director, scrie news.ro.

”În cadrul şedinţei care a avut loc astăzi, membrii Consiliului de Administraţie al CN UNIFARM SA au aprobat constatarea suspendării de drept a contractului de director general al d-lui. Ionel Adrian începând cu data de 23 iunie 2020, dar nu mai târziu de data de 14 iulie 2020, data încetării de drept a mandatului de director general. Măsura vine în urma Ordonanţei procurorilor din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie de punere în acţiune a urmăririi penale si luarea măsurii controlului judiciar timp de 60 zile, precum şi a măsurii complemenatre de a nu exercita funcţia de director general şi administrator la CN UNIFARM SA”, a transmis, miercuri, Ministerul Sănătăţii.

Sursa citată a precizat că membrii Consiliului de Administraţie au decis numirea lui Ionuţ Ionescu, în funcţia de director general interimar al societăţii pe o durată de maxim 4 luni, dar nu mai târziu de finalizarea procesului de recrutare pentru postul de director general, în conformitate cu OUG 109/2011.