9.1 C
București
joi, 22 aprilie 2021 - 3:06

Cum arată apartamentul din Onești, scena dublei crime pe care polițiștii nu au reușit să o evite. ITM: Muncitorii nu aveau voie acolo

Imaginile din apartamentul unde a avut loc dubla crimă sunt cumplite. Petele de sânge sunt peste tot, pe pereți și pe podea. Victimele au fost înjunghiate și lăsate să sângereze. Antena 3 a lansat ipoteza potrivit căreia una dintre victime ar fi murit cu mult înainte de intervenția poliției.

 

Bărbații, surprinși de Gheorghe Moroșan în locuința pe care o pierduse în urmă cu 12 ani, erau electricieni și veniseră să lucreze la instalația electrică. Gheorghe Moroșan fusese anunțat telefonic de un vecin de prezența celor doi muncitori.

Silviu Iștoan, în vârstă de 38 de ani, și colegul lui Dan Patatu, în vârstă de 55 de ani lucrau în apartament cu ușile deschise. Moroșanu i-a sechestrat și i-a legat cu mâinile la spate.

Cei doi au fost înjunghiați complet lipsiți de posibilitatea de a se apăra. Există ipoteza că cel tânăr ar fi fost atacat primul și lăsat să sângereze pe podea mult timp, relatează Antena 3.

Ancheta ITM: Cei doi electricieni nu aveau ce să caute în apartament

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au aflat că cei doi electricieni care au murit cu zile în apartamentul din Onești nu aveau voie să pătrundă în locuință. Erau electricieni la Complexului Chimic, și potrivit fișei postului activitățile lor se desfășurau doar în incinta locului de muncă.

Cei doi erau angajaţi ai aceleiaşi firme pentru care a lucrat şi soţia criminalului Gheorghe Moroşan, aceeaşi firmă care a câştigat în instanţă apartamentul soţilor Moroşan, după ce femeia a fost depsitată cu mari lipsuri în gestiune.