20.5 C
București
vineri, 22 septembrie 2023 - 4:48
No menu items!

Cine este șoferița care a ucis cele două fete din București cu mașina

spot_img

Șoferița care a ucis două fete din București, după ce a intrat cu mașina în plin, într-un gard, apoi pe trotuarul unei străzi din sectorul 2 al Capitalei, are 57 de ani și se numește Marcela Leonte.

Femeia se afla în mașină cu soțul ei, Ciprian Sorin Leonte, administratorul unei societăți comerciale. Ea a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan și le-a spus polițiștilor că a încurcat pedalele, frâna cu accelerația, și de aceea a pierdut controlul volanului. 

Imaginile suprinse pe o cameră de supraveghere arată că imediat după producerea tragediei, cei doi soți, care au coborât din mașină, au fost luați la bătaie de oamenii de pe stradă. 

Reținută la două zile după tragedie și prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, Marcela Leonte a fost pusă sub control judiciar de magistrați. 

În cadrul acestei măsuri, ea este obligată să se prezinte de două ori pe săptămână la o secție de Poliție din București, prima vizită fiind miercuri. Procurorii au contestat măsura controlului judiciar.