0.1 C
București
joi, 9 decembrie 2021 - 10:24
No menu items!

VIDEO Imagini virale cu un român, la Palatul Buckingham, care susține că este fiul prințului Charles. “Father! Papa, help!”

spot_img

Românul, în vârstă de 49 de ani, a postat, luni, pe contul de facebook o filmare în care, din fața Palatului Buckingham, susține că este fiul nelegitim al prințului Charles. Postarea, care a strâns peste 280.000 de vizualizări în 14 ore de la publicare, a adunat peste 1000 de comentarii care mai de care mai amuzante.

Bărbatul spune în video că are acte şi analize care atestă că ar fi fiul lui Charles de Wales. El susţine că acum 49 de ani, prinţul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighişoara, dar nu a vrut niciodată să îl recunoască.

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”.

„Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ!”, comentează unul dintre internauți.

“Leit Prințul Charles”, este un alt comentariu.