1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 5:56
No menu items!

Unul dintre tinerii răniți în Colectiv a salvat un alt băiat de la moarte, cu două săptămâni înainte de tragedie

spot_img

Alexandru Olteanu, unul dintre tinerii răniți în incendiul de la clubul Colectiv, a salvat, cu două săptămâni înainte de producerea tragediei, un alt tânăr, de la moarte.

Alexandru Olteanu (Memo) a povestit pe facebook, pe 18 octombrie, cum a văzut moartea cu ochii. Un tânăr care a traversat aiurea a fost lovit de un taximetrist care a trecut pe galben. Accidentul, petrecut pe bulebardul Magheru, l-a făcut pe Alexandru Olteanu să se oprească și să-i acorde rănitului primul ajutor, până a venit o ambulanță.

Respectati si nu fortati culorile semaforului. In dimineata asta un pusti a traversat in fuga strada pe rosu la pietoni, iar un taximetrist a fortat culoarea galbena accelerand in loc sa ia piciorul de pe acceleratie. Rezultatul sper sa nu fi fost fatal. Tanarul a sangerat 15 minute in continuu intins pe sosea pana a venit salvarea, eu tinandu-i capul ca sa nu isi inghita limba.

postare fb

 

Alexandru Olteanu a fost internat la Spitalul de Arși, în urma incendiului din clubul Colectiv. El a fost transferat, duminică, la un spital din Marea Britanie.