29.5 C
București
duminică, 1 august 2021 - 13:58

Un bărbat a fost reținut de polițiști pentru hărțuire după ce și-a filmat o vecină de 160 de ori

spot_img

Bărbatul din comuna Şopârliţa, județul Olt a făcut o pasiune pentru o vecină. A urmărit-o și a filmat-o în timp ce femeia se afla în curte, pe stradă sau la serviciu, apoi a postat imaginile pe internet. Polițiștii au găsit 160 de filmări în telefonul bărbatului.

Bărbatul, suspectat că ar fi agresat fizic o femeie în vârstă de 50 de ani, a distribuit cele 160 de filmări pe reţelele de socializare.

″În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020 – 2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă, cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit ca ar fi agresat-o fizic pe femeie”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale, potrivit gds.ro.