35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 15:50

Şocant: Un bărbat din comuna 1 Decembrie (Ilfov), executat cu două focuri de armă. UPDATE: Autorul asasinatului, prins după doar câteva ore

spot_img

Execuţie în stil mafiot în apropiere de Capitală. Poliţiştii din Ilfov sunt în alertă după ce un bărbat a fost găsit în stradă, împuşcat mortal.

UPDATE. Bărbatul care a ucis un alt bărbat, în localitatea Măgurele, din județul Ilfov, a fost prins de polițiști pe un câmp din localitatea Jilava.

Alarma a fost dată de o femeie din comuna 1 Decembrie. În jurul orei 3 dimineaţa a sesizat la Serviciul unic de urgenţă 112 că a auzit două împuşcături.

Polițiștii din Măgurele, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciul Arme, Explozibili și Substanțe Periculoase au ajuns la adresa indicată, unde au găsit un bărbat împuşcat în cap şi în gât.  Echipajul medical chemat la faţa locului a constatat decesul bărbatului.

În această dimineață, în jurul orei 03:17, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în comuna 1 Decembrie a auzit 2 focuri de armă și a găsit în fața porții o pesoană inconștientă, de sex masculin.
În prezent, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a procurorilor de pe lângă Parchetul Tribunalului Ilfov”, au trensmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Ilfov.

Potrivit celor comunicate de Poliţia Ilfov, bărbatul împuşcat ar fi primit un telefon să iasă la poartă. Acolo era așteptat de o mașină cu numere de Dâmbovița.