10.1 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 14:01

Avocat: Dincă îşi cunoaşte victimele după luni, nu după nume

spot_img

Cu fiecare oră, la Caracal, se conturează cel mai sumbru scenariu. Acela că Gheroghe Dincă a făcut mai multe victime, în afara de Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Potrivit avocatului familiei Melencu, Tonel Pop, Dincă nu îşi cunoaşte victimele după nume, ci după luni.

Ultimele probe, oasele calcinate găsite într-o pădure la câţiva kilometri de casa lui Dincă, au fost decoperite după indicaţiile lui Gheorghe Dincă. Acesta a afirmat că apaţin Luizei. A făcut însă o completare care dă fiori reci. “Sunt ale fetei din mai”, a spus el, potrivit celor relatate de avocatul Tonel Pop.

Pentru că Luiza Melencu a dispărut la jumătatea lunii aprilie îi face pe anchetatori să creadă că ori Dincă face o confuzie, ori sunt mai multe victime care au trecut prin mâna monstrului.

“Se fac analize, este de văzut ale cui sunt. El nici nu este sigur ale cui sunt, localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare. (…) El nu știa să spună numele, nu știa să identifice: asta e fata din luna cutare, le are pe luni, pe perioade”, a declarat avocatul familiei Melencu. 

Pe de altă parte firele de păr de culori diferite care nu ar aparţine niciuneia dintre cele două fete, Luiza sau Alexandra, ar fi una din probele care conturează scenariul înfiorător.

Expertiza IML asupra rămăşiţelor găsite luni în pădure va indica dacă acestea aparţin sau nu Luizei Melencu.