8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 3:23

Soarta Vioricăi Dăncilă ar sta tot în mâinile lui Liviu Dragnea. De la Rahova, Dragnea transmite un mesaj

spot_img

Liviu Dragnea, încarcerat la închisoarea Rahova, are în mână situația Vioricăi Dăncilă, scrie EVZ.ro 

Surse apropiate familiei acestuia susțin, potrivit evz.ro , faptul că fostul președinte al PSD are posibilitatea să semneze “condamnarea” actualului guvern. 

Potrivit acelorași surse, la penitenciarul Rahova a fost primită o scrisoare din partea a 21 de parlamentari PSD care îi cereau lui Liviu Dragnea să le comunice ce atitudine să aibă la votarea moțiunii de cenzură. Cu alte cuvinte dacă să voteze împotriva propriului guvern sau nu.

O mutare de forță din partea fostului lider al PSD care are posibilitatea să bată ultimul cui în coșgiul actualei guvernări. Sursele citate ne-au spus că Liviu Dragnea nu a dat nici un răspuns. Dar această informație ce a ajuns și la actualul premier Viorica Dăncilă, sună a avertisment: „21 de parlamentari sunt cu mine! Cu tine câți mai sunt?”

În săptămâna aceasta va fi discutată și votată moțiunea de cenzură, iar numărul de semnături adunate, peste cele 233 minim necesare, indică un posibil final al guvernării PSD.

Vă reamintim că ultima discuție între cei doi s-a purtat la finalul lunii mai a.c. înainte de decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea de către ICCJ.

„Am avut o discuție cu Liviu Dragnea în seara dinaintea sentinței și mi-a spus să nu îmi dau demisia pentru că în spatele meu sunt mii de oameni care așteaptă să punem în practică programul de guvernare. Aceasta a fost ultima discuție pe care am avut-o cu domnul Dragnea. Nu vreau să comentez deciziile justiției”, a afirmat atunci Viorica Dăncilă.