-0.1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 3:48
No menu items!

Samsung Electronics a lansat un card SD de 128GB. Câte ore de filmare poate stoca

spot_img

Compania coreeană Samsung Electronics Co. a anunțat lansarea unui nou card de memorie microSD PRO Plus cu capacitate de 128 GB. Dezvoltat cu tehnologia Samsung MLC NAND flash, cardul de memorie oferă viteză și capacitate de stocare dedicate utilizatorilor de drone, smartphone-uri premium, camere foto DSLR și a celor video de acțiune, cu funcții de înregistrare și redare la calitate 4K.

”Odată cu dezvoltarea dispozitivelor avansate, precum camerele de acțiune și dronele, utilizatorii își doresc mai mult de la cardurile de memorie. Am observat o creștere a înregistrărilorși a redărilorde videoclipuri 4K și, în consecință, o creștere a cererii de soluții de memorie mai rapide”, a declarat Un-Soo Kim, Vicepreședinte Senior Branded Product Marketing, Memory Business, Samsung Electronics.

Cardul de memorie PRO Plus de 128 GB este cel mai nou model al seriei Samsung PRO Plus, lansată în luna mai 2015, odată cu versiunile cu capacitate de 32 GB și 64 GB. Cadul de memorie de 128 GB se bazează pe tehnologia memoriilor MLC NAND flash, UHS-I Speed Class 3 (U3) și Speed Class 10, oferind citire de până la 95 MB/s și scriere de până la 90 MB/s.

Noul card de memorie a fost dezvoltat pentru a gestiona stocarea și transferul fotografiilor, precum și înregistrarea și redarea videoclipurilor 4K UHD. Are o capacitate de înregistrare de până la 3 ore și 50 de minute de conținut video 4K UHD sau 16 ore și 20 de minute de conținut video Full HD cu camerele de acțiune. Cardul poate stoca maximum 10.940 de fotografii sau 30.670 de melodii în format MP3, în funcție de setările și configurările realizate de utilizatori.

În plus, cardul este compatibil cu orice dispozitiv ce dispune de un slot microSD și a fost dezvoltat cu tehnologia Samsung 4-proof, fiind rezistent la apă (IEC 60529, IPX7), rezistent la temperaturi extreme, rezistent la raze X, având și rezistență magnetică.