13.7 C
București
marți, 13 aprilie 2021 - 11:03

Rudele unui pacient Covid-19 s-au cățărat pe pereții institutului „Marius Nasta”, după ce au fost anunțate de deces

Unul dintre principalele spitale COVID din țară, Institutul „Marius Nasta” din București, a fost atacat joi seara de rudele furioase ale unui tânăr infectat cu coronavirus care a murit în unitatea medicală, conform Digi24.

Conform managerului Beatrice Mahler, rudele furioase au încercat să intre pe ferestre ca să ajungă la secția de terapie intensivă și au amenințat medicii. Managerul instituției va merge vineri să depună o plângere penală.

„Din păcate, în această seară a fost o situație extrem de neplăcută la Institutul Marius Nasta, cauzată de decesul unui pacient tânăr infectat cu virusul SARS-CoV-2, un pacient cu comorbidități. În momentul în care familia a fost anunțată de evenimentul produs, practic un grup mare de cetățeni au forțat intrarea în spital, au ajuns la pavilionul COVID, au urcat pe ferestrele pavilionului și au încercat să intre pe geamuri – să spargă ferestrele, practic, pentru că asistentele și medicii au reușit să închidă pavilionul”, a relatat dr. Beatrice Mahler la Digi24.