2.9 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 12:19
No menu items!

Ritmul accelerat al bucății de autostradă Râșnov – Cristian continuă. Constructorii au demarat lucrările de noapte, pentru a le finaliza în cursul acestui an

spot_img

Constructorii bucății de autostradă Râșnov – Cristian, Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, au demarat lucrările de noapte pentru a le finaliza cât mai repede. Termenul avansat este la sfârșitul acestui an, până acum fiind respectate toate perioadele lucrărilor.

De altfel, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a declarat mulțumit de stadiul lucrărilor de aici, atunci când a venit în inspecție pe viitoarea autostradă Comarnic – Brașov. „Ritmul va crește și se va trece inclusiv la ture de noapte”, a spus ministrul pe șantier la vizita din 15 iunie. „Avem convingerea că se va finaliza acest ciot până la sfârșitul anului dacă se va păstra acest ritm accelerat”. La începutul lunii iunie din acest an, muncitorii au început să lucreze și în ture de weekend pentru a fi gata la timp cu lucrările.

Contractul pentru proiectarea şi execuţia lotului 5 din autostrada Comarnic-Braşov, sector Râşnov – Cristian şi Drum de Legătură, lungime 6,3 km (autostrada) + 3,7 km (drum naţional la 4 benzi cu separator median), a fost semnat cu Asocierea Alpenside – Specialist Consulting, care a avut o ofertă de 118 milioane de lei.

E. Stan