12.5 C
București
duminică, 17 octombrie 2021 - 15:50

Președintele CJ Ilfov, audiat la DNA

spot_img

Președintele Consiliului Județean Ilfov, Marian Petrache, a fost audiat, vineri dimineață, la sediul Direcției Naționale Anticorupție.

La ieșirea din sediul DNA, Marian Petrache a declarat că a fost citat în legătură cu o plângere făcută de Partidul Național Liberal privind alegerile locale. „Am fost chemat azi aici pentru că PNL a depus o plângere după alegerile locale din 2016 (…) Era legată de posibilă mituire a unor consilieri județeni pentru a-și schimba intenția de vot … celebra alegere de la Ilfov”, a susținut șeful CJ Ilfov, informează Agerpres.

Întrebat legat de înregistrarea apărută în presă la acea vreme, el a spus că a fost „inventată”. „Pe acea înregistrare ați inventat-o dumneavoastră, ce să spun? Era o înregistrare în care eu spuneam să nu se dea bani”, a adăugat Petrache.

Președintele CJ Ilfov a mai susținut că nu are nicio calitate în dosar. „Nu am nicio calitate pentru că noi am făcut plângere. (…) Eu sunt cel care a făcut plângerea PNL și procurorul a cerut lămuriri legate de această plângere”, a mai spus el.

Andrei Tudor