8.9 C
București
luni, 10 mai 2021 - 7:06

Rochii de mireasă de poveste, la “Olga Atelier de Frumos”

Dantela cu aplicații fine, materialele vaporoase și diafane sunt principalele ingrediente ale atmosferei de basm în care intră viitoarele mirese ce trec pragul „Atelierului de Frumos” de pe Bulevardul Pache Protopopescu, nr.88, din Capitală. Pentru că, la “Olga Atelier de Frumos”, sunt create rochii de poveste.

Cu imaginație și creativitate, mâini dibace și atenție desăvârșită acordată fiecărui detaliu, echipa atelierului transpune visul fiecărei mirese în rochia pe care aceasta o poartă în cea mai importantă zi din viața ei.

Iar acest lucru este posibil datorită Olgăi Ghițac și partenerei sale, Doinița Oancea, directori de concept ai atelierului, designerului Andra Ciuclaru și stilistului Andrei Ionescu, care fac ca atelierul să funcționeze în baza unui concept unic ce presupune doar doi pași simpli:

  • Echipa atelierului îți arată cele mai versatile baze pentru rochia visată, realizate din materiale naturale, perfect adaptate siluetei tale.
  • Tu transformi baza într-o rochie fabuloasă, adăugând suprapunerea perfectă.

Doar la “Olga Atelier de Frumos” te poți juca cu suprapuneri spectaculoase peste baza perfect adaptată siluetei tale.

suprapuneri_olga

Îți poți crea chiar și suprapunerea unicat: din dantelă, cu inserții strălucitoare, cu trenă, din mătase ….sau cum îți dictează inima. Toate suprapunerile sunt lucrate manual, cu migală și atenție pentru fiecare detaliu.

olga11

Pentru un look relaxat si original, poți alege suprapunerea asimetrică din dantelă, cu aplicatii fine de mărgele.

suprapuneri_olga3

Sau, pur și simplu, printr-un joc puzzle, poți realiza rochia de mireasă care să te facă să strălucești în cea mai importană zi din viața ta.

suprapuneri_olga1

Tot ce îți rămâne de făcut este să te transpui în lumea de basm de la “Atelier de Frumos” și să creezi împreună cu echipa atelierului povestea rochiei tale de vis.

R.D.