3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 12:02
No menu items!

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă, apel la responsabilitate pentru formarea noului guvern

spot_img

Prmierul desemnat, Nicolae Ciucă, face apel la responsabilitatea tuturor forțelor politice să susțină formarea noului guvern, pentru depășirea crizelor prin care trece țara.

“Țara noastră trece printr-una din cele mai dificile perioade din istoria sa recentă. De aceea, chem toți actorii politici responsabili să susțină formarea guvernului și să ne sprijine pentru a depăși cât mai curând criza medicală și pe cea economică.

România are nevoie de un guvern cu puteri depline pentru a trece cât mai bine și mai repede dincolo de acest val al pandemiei și de iarna care urmează”, a scris Nicolae Ciucă pe Facebook.
 

Și în discursul de la Cotroceni, după desemnare, Nicolae Ciucă a declarat că va negocia cu toate forțele responsabile, pentru ca într-o perioadă cât mai scurtă să fie alcătuit guvernul și să treacă de Parlament. 

Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin  care îl desemnează premier pe Nicolae Ciucă. Acesta are la dispoziție cel mult 10 zile să formeze o majoritate în Parlament ca să-i fie votate programul de guvernare și lista de miniștri.

Marilena Nedelcu