1.6 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 11:16
No menu items!

Ponta: Turcescu nu este SPION, este doar PION

spot_img

Premierul a susţinut că “regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Turcescu”

Robert Turcescu_SZ

Victor Ponta şi-a expus miercuri seara, la Antena 3, propria variantă legată de declaraţiile lui Traian Băsescu privind candidatul – ofiţer acoperit: au fost aruncate în presă pentru a vedea cine pică în cursă.

Traian Băsescu nu cred că s-a referit la mine (când a spus că un candidat la prezidenţiale a fost ofiţer acoperit- n.r.). Eu cred că, în primul rând, s-a gândit să arunce acest subiect şi după aceea să-l folosească astfel: Hai să zicem că Iohannis este agent acoperit pentru a-l putea scoate din cursa prezidenţială şi să intre Elena Udrea în turul doi. Eu personal nu cred că se va întâmpla acest lucru. Cred că domnul Tăriceanu va intra în turul doi şi ar fi foarte bine pentru România. Mă rog… sau dacă nu este Klaus Iohannis poate să fie Monica Macovei… oricine le-ar putea lua din voturi.

Eu am învăţat de la Traian Băsescu un lucru important: ce să nu fac dacă ajung preşedinte. El a aruncat plasa crezând că dă fie în mine, fie în Iohannis, fie în Macovei, dar a prins pe cine nu se aştepta… pe Robert Turcescu. El, probabil simţindu-se vinovat de ceva, s-a eliberat(…). Regimul Băsescu a rămas în viaţă prin oameni ca Robert Turcescu. El este un pion, un executant mai zelos decât alţii. Mai sunt câţiva pe acolo.

Victor Ponta
premier

R.D.