9.3 C
București
duminică, 11 aprilie 2021 - 12:19

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, fără mască în Parlament. “Am greșit”, a spus el

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat, luni, fără mască de protecție pe holurile Parlamentului. El a susținut ulterior publicării imaginilor, pe contul său de Facebook, că avusese o videoconferință și nu era nicio persoană în jurul său, dar admite că “a greșit”.

Voiculescu a fost surprins timp de aproximativ 20 de minute fără masca de protecție, timp în care a vorbit la telefon și s-a salutat cu doi colegi, conform imaginilor publicate de stirileprotv.ro.

După aproximativ 20 minute, Vlad Voiculescu a fost invitat într-unul dintre birouri de un coleg de partid, și și-a pus masca de protecție.

Ministrul Sănătății a explicat de ce și-a scos masca în Parlament și și-a cerut scuze.

„Am fost filmat / fotografiat astăzi de jurnaliștii ProTV într-o încăpere a Parlamentului cu masca dată jos de la gură. Eram într-o conferință video mi-am dat jos masca pentru intervenție, pentru a mă face mai bine înțeles și pentru că îmi era sete – pentru a comunica mai clar și pentru a bea apă. Fără să spun că asta justifică greșeala, trebuie spus că am făcut asta fiind singur în încăpere – fără nicio persoană la mai puțin de 10 metri în jurul meu. La un moment dat mi-a fost atrasă atenția și mi-am pus la loc masca. Fără îndoială, am greșit și toate criticile sunt justificate. Regulile trebuie respectate”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.