-1.4 C
București
sâmbătă, 22 ianuarie 2022 - 20:45
No menu items!

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, a spart gheața Omicron în Guvern. Are o formă ușoară și se simte bine

spot_img

Ministrul Culturii, Lucian Romașcanu, s-a infectat cu noua tulpină de coronavirus, dar are o formă ușoară și se simte bine. Demnitarul este vaccinat cu două doze. el spune că a aflat că este infectat după ce s-a întors din concediul de sărbători.

Ministrul are o formă ușoară de boală, este acasă și se simte bine. Lucian Romașcanu este vaccinat cu două doze de vaccin anti-COVID 19.

“După revenirea dintr-un scurt concediu, în vederea reluării activităților curente am făcut un test RT-PCR care s-a dovedit a fi… pozitiv.

Sigur că m-am izolat imediat urmând un regim de tele-muncă până luni, când expiră carantina legală.

Am mai avut un episod de Covid19 în noiembrie 2020, sunt vaccinat cu două doze, m-am protejat rezonabil, totuși Omicron se descurcă mai bine… Simptomele sunt minime, analizele OK, abia aștept întoarcerea între colegi.

Ceea ce regret nespus este că am ratat una dintre cele mai frumoase, dacă nu cea mai frumoasă săptămână din anul unui ministru, săptămâna ce cuprinde Ziua Culturii Naționale”, a scris Lucian Romașcanu pe Facebook.

Lucian Romașcanu urma să participe, de Ziua Culturii, la concertul susţinut la Buzău de Orchestra Metropolitană Bucureşti, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga, alături de Paula Seling. Ministrul, care este și președintele interimar al filialei PSD Buzău, ar fi urmat să rostească o alocuţiune, în calitate de ministru al Culturii.

M. Nedelcu