8.4 C
București
luni, 18 octombrie 2021 - 4:46

MASACRUL COLECTIV. Care este starea răniților

spot_img

Un număr de 37 de răniți în incendiul de la Colectiv se află internați, miercuri, în spitalele din țară și din străinătate, potrivit datelor centralizate de Ministerul Sănătății.

Astfel, în spitalele din București sunt internate 15 victime ale incendiului din data de 30 octombrie 2015, dintre care un pacient în stare critică.

La Spitalul de Arși se află internat un pacient, la Spitalul Bagdasar Arseni – doi pacienți, la Spitalul “Grigore Alexandrescu” – trei, la Spitalul Elias – doi pacienți, la Spitalul Militar Central – patru, la Spitalul de Urgență din București – doi pacienți, iar Spitalul CC Iliescu – un pacient.

Până în prezent au fost externate 65 de persoane care au primit îngrijiri medicale în unitățile sanitare din țară. Un număr de 39 de persoane au fost transferate în unități sanitare din străinătate“, precizează Ministerul Sănătății.

În spitalele din străinătate sunt internați 22 de răniți în incendiul de la Colectiv, dintre care un cetățean german.

Astfel, în Austria sunt internate două persoane în stare stabilă, în Belgia sunt internate opt persoane în stare stabilă, în Olanda – patru în stare stabilă, în Germania – două persoane internate în stare stabilă, în Marea Britanie – patru persoane internate, toate în stare stabilă, iar în Israel două persoane internate în stare stabilă.

Alți patru pacienți au fost externați și se află în tratament în ambulatoriu, în spitalele din străinătate.