29.5 C
București
duminică, 1 august 2021 - 12:35

Marea relaxare de la 1 iulie, anunțată de premierul Cîțu: se redeschid târgurile și talciocurile

spot_img

1 iulie vine cu noi măsuri de relaxare. Premierul Florin Cîţu a ținut să anunțe, joi, că târgurile și talciocurile se vor deschide de la începutul lunii viitoare.

“Ştiu că este acest interes pentru târguri, talciocuri şi ele se vor putea redeschide de la 1 iulie”, a declarat Florin Cîţu.

Florin Cîțu a amintit din nou de necesitatea vaccinării populației, precizând că actuala campanie de vaccinare anti-Covid este un “succes”.

„Din punctul de vedere al Guvernului am făcut tot ceea ce voiam să facem ca să avem această campanie de vaccinare de succes. Nu este vorba despre un succes al campaniei de vaccinare a Guvernului, este vorba de o campanie pentru viață, despre asta vorbim. Doar prin vaccinare putem să revenim la normalitate. Tot aud prin spațiul public discuții despre valul patru. N-ar trebui să avem aceste discuții. În România, astăzi, avem dozele de vaccin necesare să se vaccineze toată lumea. Vrem să ne vaccinăm, nu este obligatoriu, dar dacă ne vaccinăm nu mai avem valul patru. Acest val patru există doar dacă noi nu vrem”, a adăugat Florin Cîțu.