11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 4:36

Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: “M-a băgat el în politică, să îmi spună când ies? Nu îi e rușine un pic?”

spot_img

Preşedintele PNL, Ludovic Orban s-a declarat destul de deranjat, cu o înaintea congresului partidului, de atacurile colegilor săi. „E suficient să vă uitaţi, dacă nu şi-au şters postările respective, numai pe conturile de Facebook ale multora dintre colegii care au fost împotriva mea, în care m-au atacat de parcă erau din zona PSD. Cu toate astea, am păstrat un mesaj echilibrat”, a spus Orban la postul B1TV.

Ludovic Orban a făcut referire şi la unele afirmaţii ale premierului Florin Cîţu. „Şi premierul a avut excese, hai să ne aducem aminte. M-a pensionat, a spus că mi-am ales un mod urât de a ieşi din politică. Dar ce, m-a băgat el în politică ca să spună când o să ies? El decide cine intră şi cine iese din politică? Nu îi e ruşine un pic? Eu sunt de 31 de ani în PNL, mi-am dedicat viaţa promovării ideilor liberale, servirii interesului PNL şi interesului României şi vine un om, totuşi, care este proaspăt, care a trebuit să obţină derogare –  cu care am votat şi eu derogarea, ca să vedeţi că n-am fost împotriva candidatului, am votat şi eu derogarea respectivă , dar nici nu i s-a uscat bine cerneala de pe adeziune, nici nu avea cinci ani de vechime – şi face el legea, hotărăşte el când iese şi cum iese din politică Ludovic Orban! Asta a fost chiar deranjant!”, a mai adăugat liderul PNL, într-o emisiune la postul B1.

Uitându-se puţin în urmă, Ludovic Orban a concluzionat: „am avut o relaţie foarte bună cu Florin Cîţu până la momentul la care şi-a depus candidatura”.

Roxana Toma