9.2 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 12:33

La Caraș, PSD s-a prins în hora politică cu PMP și Pro România

spot_img

PSD, Pro România și PMP au încheiat un protocol de colaborare la nivel local care constituiei un model de alianță care poate fi implementată la nivelul fiecărui județ și în final la nivel național, a declarat pentru DCNews senatorul PSD Ion Mocioalcă.

Cele trei partide din Caraș, PSD, PMP și Pro România, au semnat un protocol de colaborare pentru a “înlătura regimul PNL-USR”.

”Protocolul are tentă administrativă şi este necesar pentru a putea bloca acțiunile unei administrații corupte, care a dovedit că nu poate și nici nu vrea să lucreze pentru oameni, pentru cei care i-au ales. Noi vrem să ne aliem pentru proiecte în favoarea cetăţenilor acestui judeţ. Cele trei părţi nu vor accepta înțelegeri cu organizații locale sau cu organizația județeană a PNL sau a USR. Cele trei formațiuni de Opoziție își propun înlăturarea din puterea locală, pe cale democratică, a actualului regim PNL-USR, unul considerat a fi clientelar-mafiot ,corupt şi ineficient, care a afectat direct nivelul de trai al majorităţii locuitorilor județului, a declarat senatorul PSD Ion Mocioalcă.

De asemenea, el susține că protocolul este o inițiativa susținută de președinții celor trei partide, la nivel național și devine “un model funcțional de alianță care poate fi implementată la nivelul fiecărui județ și în final la nivel național”.

E. Stan