joi, 25 februarie 2021 - 7:40

În plină campanie de vaccinare, ministerul Sănătății scoate “porumbelul”: “Încă nu avem suficiente doze de vaccin pentru toți românii”

În plină campanie de vaccinare, în care Guvernul și toți oficialii fac apel la populație să aibă încredere să se vaccineze anti-COVID-19, ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu spune că nu avem doze suficiente pentru totți românii, așa că ar fi bine să prioritizăm categoriile vulnerabile.

„Încă nu avem suficiente doze de vaccin pentru toți românii. De aceea este important ca în a doua etapă a vaccinării împotriva COVID-19 să dăm prioritate bunicilor noștri, persoanelor cu boli cronice și lucrătorilor din domenii esențiale. Avem mare încredere că medicii vor programa pentru vaccinare persoanele care chiar au nevoie”, au postat, vineri, pe Facebook, reprezentanții Ministerului Sănătății.

Reprezentanții sindicatelor din Educație au anunțat că în mare majoritate, profesorii și personalul din învățământ nu sunt dispuși să se vaccineze. Și alte categorii profesionale au procentele împărțite, de cel puțin jumătate care refuză vaccinarea, conform liderilor federațiilor.