20.3 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 12:28

Icoana Maicii Domnului dintr-o bisericuță veche de 270 de ani a început să plângă. “Este o minune”

spot_img

Preotul și credincioșii aflați la slujbă, de sărbătoarea Sfintei Cruci, într-o bisericuță din județul Gorj au asistat la un moment cu totul aparte. Oamenii au observat că din ochii Fecioarei Maria de pe o icoană se scurg lacrimi. Bisericuța, veche de peste 270 de ani a devenit loc de pelerinaj. Preotul paroh a povestit că e prima oară în viața lui când a văzut așa ceva. “Lacrimile păreau de mir și miroseau foarte frumos”.

„Am asistat la o minune. După slujbă am început să mirui credincioşii, iar după aceea, aşa cum se procedează, ei sărută icoanele. Când au ajuns la icoana Maicii Domnului au observat cum curg lacrimi din ochii Maicii Domnului. Icoana lăcrimează şi nu sunt picături de apă. Sunt uleioase şi foarte frumos mirositoare“, a precizat preotul Puiu Popescu.

„Este o minune Dumnezeiască şi numai Dumnezeu poate să ştie ce înseamnă. Lacrimile pot însemna lacrimi pentru păcătoşii care s-au îndepărtat de biserică, dar poate să fie şi un izvor de mir“.

Biserica a devenit loc de pelerinaj.

“Cred că 1.000 de credincioşi au trecut doar astăzi pragul bisericii.Eu voi fi prezent aici şi în zilele următoare pentru credincioşii care vor să se roage la Dumnezeu şi să vadă minunea“, a mai spus preotul marcat de cele întâmplate.

                                                                               

                                                                                             Cora Dumitrescu