0.3 C
București
marți, 25 ianuarie 2022 - 18:39
No menu items!

George Simion va duce AUR la guvernare în 2024: “Nu ne vom alia cu nimeni din actualul Parlament”

spot_img

Copreședintele AUR George Simion crede că formațiunea va fi la guvernare în 2024 și chiar și la alegerile prezidențiale din același an, va avea un candidat cu șanse în turul 2.

George Simion a vorbit la Realitatea PLUS despre viitorul partidului său. 

“Colaborăm cu toată lumea, nu ne vom alia cu nimeni din actualul Parlament. Noi doar cu poporul român, nu cu cei care au condus timp de 30 de ani. Nu am făcut această mișcare pentru a-mi asigura un post călduț de parlamentar. Cred că e nevoie de dreptate în România, am făcut această formațiune pentru a guverna, vom fi partid de guvernământ în 2024. Nu avem pe nimeni în spate”, a declarat George Simion.

Simion a mai spus că pentru funcția de prim-ministru rămâne ca propunere Călin Georgescu.

“Va trebui să convenim la un singur candidat pentru prezidențiale. În acest moment, noi AUR putem duce un candidat în turul 2 cu șanse la președinție. Eu personal am spus-o de mai multe ori: cred că sunt oameni mai calificați decât mine pentru a ocupă funcția de la Cotroceni. Vreau să dăm țării președinte și să schimbăm soarta României”, a mai spus Simion.

Copreședintele AUR a vorbit și despre strategiile de marketing politic pe care formațiunea AUR le are pe rețelele de socializare, dar și despre viața personală.

“O să mă căsătoresc, sper că anul acesta”, a mai afirmat George Simion.

Marilena Nedelcu