8.6 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 9:27

Editor de imagine în TVR mort în incendiul de la Colectiv. Cine era Marius Rușitoru

spot_img

Marius Ştefan Ruşitoru, în vârstă de 27 de ani, editor de imagine în TVR, s-a numărat printre victimele incendiului de vineri seară din clubul Colectiv, transmite site-ul stiri.tvr.ro.

Marius Ruşitoru s-a aflat vineri seară la concertul de la club Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 30 de persoane.

Marius Ruşitoru era pasionat de muzică şi s-a dus, vineri seară, în clubul Colectiv, împreună cu câţiva prieteni, după cum a declarat fratele acestuia, Alex Ruşitoru.

“În seara respectivă, după ce a terminat orele de lucru, şi-a dat întâlnire cu prietenii şi au plecat pentru lansarea acestui album (Mantras of War, al trupei Goodbye to Gravity – n.r.). Vestea a venit în miez de noapte. După miezul nopţii, una dintre persoanele cu care a fost acolo, rudele acesteia au aflat că este internată în stare gravă la spital şi am fost şi noi anunţaţi şi am început să căutăm prin oraş. Am luat spitalele la rând”, a mai spus Alex Ruşitoru.

Marius Ruşitoru lucra de doi ani în Televiziunea Română şi era foarte bun în activitatea sa, potrivit coordonatorului Serviciului Postproducţie TVR, Virginia Stanca.

“Am sperat tot timpul că nu este vorba despre el. Era foarte tânăr. Împlinea în decembrie 28 de ani. La noi era numai de doi ani. Era foarte bun. Era mai retras, nu era foarte expansiv. Dar era un editor foarte bun. L-am tot căutat de când am aflat”, a mai spus Virginia Stanca, conform stirile.tvr.ro.

În urma incendiului izbucnit vineri seară în clubul Colectiv din Capitală, la un concert, şi-au pierdut viaţa 30 de oameni, cei mai mulţi tineri, şi sunt internaţi 137, între care 57 în stare critică, gravă sau intubaţi.