1.4 C
București
luni, 6 decembrie 2021 - 2:09
No menu items!

Doi parlamentari din echipa Orban părăsesc grupul parlamentar PNL

spot_img

Deputatul PNL Alexandru Kocsis și senatorul PNL Ovidiu Iosif Florean au demisionat din grupul parlamentar PNL şi vor activa ca parlamentari neafliliați. Cei doi, care au făcut parte din echipa Orban, au declarat că au ales aceeași cale ca Ludovic Orban deoarece nu vor să gireze deciziile actualei conduceri a PNL.

“Din obediență față de președintele Iohannis au girat această criză sanitară, criză economică. Domnul președinte Iohannis l-a sprijinit mult prea mult, nejustificat și într-un mod pătimaș pe domnul Cîțu. Până și parteneriatul Cîțu-Iohannis s-a încheiat la trei săptămâni de la Congres. În vremuri de criză, oamenii politici trebuie să se sacrifice pentru popor, dar la noi poporul a fost sacrificat pentru un amărât de capital de imagine pentru domnii Cîțu și Iohannis.

Domnule Iohannis, domnule Cîțu ați reușit în aceste 4 luni să distrugeți speranța românilor. V-aș recomanda să angajați un inginer ca să vă învețe ce înseamnă măsura”, a declarat senatorul PNL Ovidiu Florean.

Deputatul PNL Alexandru Kocsis a anunțat, miercuri, în plen, că se retrage din grupul PNL şi va activa cel puţin temporar ca parlamentar neafliliat. El a precizat că nu va demisiona din PNL, dar nu vrea să gireze deciziile actualei conduceri a PNL.

Ludovic Orban și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL. El a precizat că nu demisionează încă și din partid și că gestul lui este “o mică formă de protest”: “Nu pot fi părtaș la acest mod de a face politică”.

Marilena Nedelcu