11 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 23:55

De ce nu e chemat Ludovic Orban la ședințele PNL de la Vila Lac? Pentru că nu are WhatsApp

spot_img

Florin Roman a declarat, marți după-amiază, că fostul președinte al PNL nu este convocat de urgență la Vila Lac, atujnci când se întâlnesc membrii din conducerea PNL, deoarece Orban nu folosește aplicația WhatsApp, pe care se dau anunțurile.

Fostul preşedintele al PNL Ludovic Orban a declarat, marţi dimineață, că nu a fost invitat la discuţiile de la Vila Lac ale conducerii partidului şi, de altfel, nu a fost invitat la nicio reuniune a Biroului Executiv al PNL. Mai mult, Orban susține că nici dacă ar fi fost invitat, nu s-ar fi dus, deoarece “orice fel de participare şi susţinere a unor decizii aberante ale unei conduceri nelegitime a PNL îmi pare că seamănă cu o formă de complicitate la trădarea interesului naţional”.

“Domnul Cîţu şi domnul Vîlceanu m-au ras de pe lista de convocări”, a mai spus Orban.

În replică, Florin Roman,  a declarat, la câteva ore distanță, că Ludovic Orban este invitat la toate şedinţele de partid.

“Domnul Orban este invitat la toate şedinţele de partid. Eu am văzut această minciună a domnului Orban, ca să îi spun direct şi răspicat, domnul Orban primeşte invitaţii ca orice alt membru al Biroului Naţional al PNL. Din câte ştiu eu, domnul Orban nu foloseşte aplicaţia WhatsApp şi atunci va trebui să îşi instaleze şi domnia sa această aplicaţie”.

Marilena Nedelcu