14.3 C
București
miercuri, 27 octombrie 2021 - 19:31

Dosarul accidentului cu mașina SPP în care se afla Lucian Bode a fost clasat

spot_img

Procurorii militari au clasat dosarul deschis ca urmare a accidentului din august anul trecut, provocat de maşina SPP în care se afla Lucian Bode, pe atunci ministru al transporturilor. Soluţia a fost dispusă cu 10 zile în urmă de Secția Parchetelor Militare din cadrul Parchetului General.

Potrivit unor surse judiciare citat de Mediafax, procurorii au ajuns la concluzia că, în acest caz, nu au fost întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni.  

Accidentul a avut loc pe 30 august anul trecut, în localitatea Drăganu, din județul Argeş. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au stabilit că un autoturism Volkswagen Touareg aparținând SPP care circula dinspre Vâlcea spre Pitesti, pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar din sens opus, în condiţiile efectuării unei depăşiri neregulamentare.

Maşina SPP în care se afla Lucian Bode, ministru al transporturilor la acea vreme, era condusă de un angajat SPP.

În urma impactului, doi cetăţeni polonezi au suferit răni ușoare și nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. La fel, și ministrul Lucian Bode, aflat pe bancheta din spate în momentul producerii accidentului.

Cora Dumitrescu