Cum poți dezasambla și reasambla un Jeep în 3 minute. VIDEO

Există în lumea aceasta cineva care poate dezasambla și reasambla un jeep militar în câteva minute. Cel mai probabil că nu. Cu o excepție.

O trupă de opt soldați ai Armatei canadiene a reușit performanța de a face acest lucru în mai puțin de patru minute. Cu un jeep perfect funcțional, din dotarea armatei. Și au plecat cu el așa cum au venit, fără a-I afecta în niciun fel funcționarea.

Soldații de la Grupul de Suport Zonal, din cadrul Diviziei Servicii Tehnice cantonată în Gagetown (Canada) au făcut o demonstrație a capacităților de care dispun. Ei au ajuns, în cadrul unui eveniment festiv, cu un Jeep Willys MB aparținând Armatei SUA. În trei minute și jumătate, cei opt soldați au desfăcut autovehiculul de teren în bucăți și l-au refăcut cam în același timp în care l-au dezasamblat. Au fost foarte rapizi, dar nu grăbiți. Știau ce pot, știau ce au de făcut și nu-i interesa cronometrul. Pentru a arăta că mașina funcționează în continuare, toți cei opt s-au urcat în ea și au pornit-o deplasându-se câțiva metri.

 

快速拆车

不愧是来自加拿大的职业军人,他们可以在四分钟内拆解和组装一辆吉普车。

Posted by :榴莲台 DurianFM.com: on Tuesday, August 18, 2015

Olimpia Diaconiuc

NICIUN COMENTARIU