35.7 C
București
joi, 29 iulie 2021 - 14:40

Cum ne influențează Lilith sau Luna Neagră în Gemeni

spot_img

 Lilith sau Luna Neagră a intrat în casa Gemenilor, duminică, 18 iulie, și va rămâne aici, timp de 9 luni, până pe data de 14 aprilie 2022. Lilith e plină de surprize și va influența fiecare zodie în parte, în toată această perioadă.

În această săptămână, Lilith este la gradul 29 în Taur, un grad karmic care ne poate aduce intensitate în tot ceea ce întreprindem. Putem experimenta atașamente excesive, frici iraționale, conștientizări legate de relațiile noastre de dragoste și de prietenie.

Lilith a fost prima soție a lui Adam, cea care și-a dorit egalitate, refuzând să-i fie supusă. În lipsa a ceea ce și-a dorit, pleacă din Paradis și nu se mai întoarce niciodată, cu un blestem veșnic pe umerii săi, de a nu cunoaște fericirea, de a nu avea copii și de a fi etern în întuneric. În astrologie, Lilith vine cu o încercare karmică, de bine sau de rău, în funcție de faptele anterioare. 

Lilith este un element karmic foarte puternic, care în sens negativ, ne confruntă cu tot felul de frici și de ispite, iar în sens constructiv, ne intensifică dorința și pasiunea, ne ajută să fim mai flexibili și mai deschiși la tot ce e nou.

Pentru Berbeci, cu Lilith în Gemeni, se termină o perioadă financiară destul de importantă. 

Taurii vor fi puși pe jar, pe plan financiar, de Lilith în Gemeni. 

Gemenii vor avea niște luni interesante, Lilith vă rupe și ultima fărâmă de a simți în unele momente și să vă țineți, că o să vă provoace să faceți lucruri la care nu v-ați fi gândit niciodată că o să le faceți. 

Racii vor fi mai atenți la sănătate, sub semnul lui Lilith în Gemeni. 

Leii vor avea nevoie de momente și de singurătate, nu doar de popularitate. Totul are un preț. 

Fecioarele ar putea avea schimbări importante în zona carierei, mai ales dacă vor îndrăzni să riște. 

Balanțele vor lupta pentru dreptate cu Lilith în casa a noua. 

Scorpionii vor avea Lilith în casa a opta, foarte sensibilă, având legătură cu zona de intimitate, dar și de bani, unde pot apărea blocaje. 

Săgetătorii vor avea parte de discuții, analize și critici, odată cu intrarea lui Lilith în casa a șaptea, a relațiilor. 

Capricornii vor avea Lilith în casa a șasea, a serviciului. Trebuie să vă schimbați modul de muncă pentru a nu vă dăuna sănătății. 

Vărsătorii vor avea Lilith în casa a cincea, iar exprimarea de sine va deveni importantă.

Peștii vor avea Lilith în casa a patra, venind cu schimbări legate de locul în care locuiți. Deși inițial vă enervează, vă duc într-o altă zonă la care chiar nu v-ați fi gândit.