23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 16:52
No menu items!

Cristian Rizea explică povestea țepelor

spot_img

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a explicat, pe pagina sa de Facebook, de ce nu stau în picioare acuzațiile aduse la adresa sa referitoare la țepele date unor agenți economici.

Cristian Rizea susține că toată cheltuiala privind cazarea și masa de la hotelul din Vaslui, în valoare de aproape 10.000 de euro, trebuie achitată de partidul din partea căruia a candidat, PRU, al cărui președinte este Bogdan Diaconu. El precizează că,  în acest sens, a fost încheiat un contract între partid și hotelul respectiv.

Față de acuzația adusă de patronul de la Paralela 45, Alin Burcea, potrivit căruia fostul parlamentar nu a achitat niște bilete de avion de doi ani, Cristian Rizea susține că acestea i-au fost oferite gratuit.

 1. Referitor la subiectul Vaslui :
  Cel care a decis unde sa candidam eu si dl Ciprian Tardea , a fost domnul Bogdan Diaconu , in ciuda faptului ca isi daduse cuvantul in fata colegilor din conducerea PRU ca vom candida pe lista de la Bucuresti ! Cu 1 zi inainte de data limita a depunerii candidaturilor dl Bogdan Diaconu m-a rugat sa merg la Vaslui ca partidul va suporta din punct de vedere financiar cheltuielile aferente campaniei electorale , inclusiv costurile de cazare ! Dovada este contractul incheiat intre PRU si unitatea hoteliera respectiva , incheiat cu ACORDUL dl Bogdan Diaconu , contract pe care ,, unii” vad ca nu-l mai gasesc ! Pentru cei interesati acest contract are nr .400/ 7.11.2016 !
  Din pacate dl Bogdan Diaconu incearca sa joace un teatru ieftin asa cum a procedat si cu fosta sotie care din complezenta banuiesc , il insotea in timpul campaniei electorale la diverse evenimente !
  Minciuna are picioare scurte domnule Bogdan Diaconu , chiar si in politica !
 2. Referitor la subiectul Paralela 45 :
  Constat cu surprindere cum dl Alin Burcea vine dupa 2 ani de zile sa mi spuna ca am o datorie pentru niste bilete de avion , in conditiile in care nu mi s- a remis nici un fel de factura fiscala pana in prezent !
  Pentru ca memoria ii joaca feste domnului Alin Burcea voi face cateva precizari :
  Cel care m-a cautat prima oara la telefon a fost domnia sa care a insistat sa ne vedem la o cafea , motiv pentru care ne -am vazut in biroul meu din sediul PSD Sector 5 ( lucru care poate fi confirmat de cativa colegi ) Cu toate ca ne stiam doar din vedere din vremea guvernarii PSD in perioada 2000-2004 , am inteles imediat ca dl Alin Burcea era foarte interesat de persoana mea deoarece in calitatea mea de Presedinte PSD Sector 5 imi exprimasem public intentia de a candida la Primaria Sectorului 5 ! Iar dansul ca si om de afaceri isi desfasura si isi desfasoara si azi cred activitatea pe raza sectorului 5, lucru care se poate verifica , sediul firmei sale fiind situat la parterul imobilului unde se afla Primaria Sector 5 !
  Ne- am intalnit de cateva ori , domnia sa invitandu- ma la aniversarea zilei sale de nastere la restaurantul Caelia din statiunea Mamaia in vara anului 2015 cat si la casa din Predeal a domniei sale pentru a-mi petrece cateva zile de vacanta impreuna cu familia in toamna anului 2015 ! Imi aduc aminte ca eu si familia decisesem sa mergem la Poiana Brasov dar la insistentele amicului deja Alin Burcea am acceptat invitatia acestuia ! Intre timp domnia sa mi- a oferit chiar niste bilete de sejur gratuite in Grecia in luna iulie august 2015 , bilete pe care le-am oferit unor colegi de la PSD Sector 5 ( element care se poate foarte usor verifica ) !
  In acea perioada avand nevoie de niste servicii turistice am apelat la dl Alin Burcea care ma rugase ca pentru astfel de solicitari sa colaborez cu agentia dansului , lucru pe care l- am facut , domnia sa insistand ca nu trebuie sa achit contravaloarea acestor servicii !
  Acum dupa 2 ani observ ca am ramas ,, dator ” si sunt jignit in toate felurile”.

Valeriu Motoc