23.2 C
București
sâmbătă, 13 aprilie 2024 - 15:40
No menu items!

Cristian Rizea, o nouă țeapă

spot_img

Fostul deputat PSD Cristian Rizea este acuzat de o nouă țeapă, după ce patronul unui hotel din Vaslui a susținut că acesta nu a plătit 10.000 de euro, contravaloarea cazării și consumației timp de o lună.

Administratorul firmei Paralela 45, una din cele mai mari agenţii de turism din România, a reacționat pe pagina sa de Facebook, scriind „Daca il vedeti pe Cristian Rizea, spuneti- i ca are de platit bilete la Paralela45!”.

Alin Burcea a declarat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că paguba este de 4.000 de euro. Patronul Paralela 45 a menţionat pentru news.ro că a încercat pe diverse căi să ajungă la Rizea ca să îşi recupereze banii, dar nu a reuşit. „Îşi schimbă telefonul din două în două săptămâni. A dispărut ca măgarul în ceaţă. L-am văzut anul trecut anchetat de Poliţie, iar acum am scris o postare pe Facebook, pentru că am văzut că a mai dat ţeapă unui hotel”, a precizat Burcea.

Patronul agenţiei de turism susţine că l-a cunoscut pe fostul deputat PSD Rizea în anul 2015, pe litoral. „Nu îl ştiam bine, am avut una-două întâlniri. Dar când lumea te ştie deputat îţi acordă un gir de seriozitate. Este un escroc în serie, am văzut că a ţepuit mai multă lume. El de la început nu a vrut să plătească. Îl mai ia DNA-ul , îl mai ascunde câte o lună”, a adăugat Burcea, precizând că nu a semnat niciun contract cu Cristian Rizea.

Valeriu Motoc