10.6 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 19:09
No menu items!

Cristian Bodea (PNL): „Ne-am aliniat la fundul lui Iohannis, că ne făcea mari. PNL nu mai e proprietatea lui”

spot_img

Senatorul PNL Cristian Bodea consideră că eșecul PNL înregistrat la alegerile locale este din cauza strategiei care a presupus că apropierea în continuare de Klaus Iohannis.

Cristian Bodea a dat de înțeles, la Antena 3, că este nevoie cât mai repede de o delimitare radicală de Klaus Iohannis. „A fost o strategie proastă să-l aplaudăm pe Iohannis. Facem cum a făcut PDL care l-a aplaudat pe Băsescu în vremea lui Boc, iar Boc nu și-a terminat mandatul”, a spus Bodea.

Senatorul a dezvăluit că, în interiorul partidului, li s-a spus „ciocu mic” când venea vorba despre Iohannis. „Ne-am aliniat la fundul lui Iohannis că ne făcea mari”, a spus indignat senatorul liberal. „De ce îl mai aplaudăm pe Iohannis, dacă noi scoatem scoruri ca și cum am fi singuri”, a afirmat Bodea.

În opinia sa, este nevoie de „reformă la vârful partidului, în conducerea lui, în Biroul Permanent”. Bodea se teme că, „dacă nu facem nimic, la toamnă vine USR-ul și ne bate cu 20 și ceva la sută”.

De altfel, în ziua alegerilor, Bodea a avut o ieșire violentă la adresa lui Iohannis, scriind pe Facebook: „Un președinte care votează seara? Ce imbold e ăsta? Ce simbol e ăsta? Ce lider e ăsta? Ce gândire e asta? “Noah, amu am venit si eu de la Sibiu”? Iohannis nu mai e președintele meu! Și nici PNL nu va mai fi proprietatea lui! Să doarmă liniștit în Deal, dar fără acareturi, gen Guvernu’ meu, Partidu’ Meu! Ghinion!

Valeriu Motoc