2.5 C
București
joi, 2 decembrie 2021 - 9:10
No menu items!

Corpul de Control al ministrului Ioan Rus a descins la CFR

spot_img

În urma anchetelor DNA, ministrul Transporturilor Ioan Rus a dat ordin să fie luate la puricat toate contractele companiilor CFR

Rus_Ioan_SZ

Corpul de control al ministrului Ioan Rus va verifica toate contractele de mentenanță și reparații a materialului rulant derulate de companiile feroviare CFR Călători, CFR Marfă și CFR SA, din 2012 până în prezent. În funcție de rezultatele anchetei interne, se vor lua măsurile administrative impuse, existând chiar posibilitatea schimbării din funcție a unora dintre șefii companiilor.

Ministrul Transporturilor, Ioan Rus, a dispus Corpului de control efectuarea unui control tematic la Societatea Națională de Transport  Feroviar de Marfă  „CFR Marfă”- S.A.,la Societatea Națională de Transport Feroviar de Călători „CFR Călători”- S.A., cât și la Compania Națională de Căi Ferate “CFR” S.A. Controlul vizează respectarea legalității privind încheierea și derularea contractelor de achiziție a serviciilor de mentenanță și reparații a materialului rulant, încheiate de cele trei companii feroviare din 2012 până în prezent.

comunicat Ministerul Transporturilor