10.9 C
București
luni, 25 octombrie 2021 - 19:07

Cîțu și Boc, la festivalul Electric Castle, după două sesiuni de alegeri interne la Sibiu și Alba

spot_img

Aflat în plină campanie electorală pentru președinția PNL, premierul Florin Cîțu și-a făcut apariția, vineri seara, printre petrecăreții care se distrau în prima seară a festivalului Electric Castle. Cîțu a fost însoțit de primarul municipiului Cluj Napoca, Emil Boc.

De altfel, Cîțu a declarat în mai multe rânduri că vrea să participe la cele două festivaluri clujene, Electric Castle și Untold, evenimente care atrag sute de mii de participanți la fiecare ediție.

După cele două sesiuni de alegeri interne care au avut loc vineri în organizațiile PNL din Sibiu și Alba – în ambele județe câștigând susținătorii săi, respectiv, Raluca Turcan la Sibiu și Ion Dumitrel la Alba – Cîțu și-a făcut apariția, seara, printre festivalierii care au încins atmosfera petrecerii la faimosul Castel Banffy de la Bonțida.

Sunt bucuros că s-a putut face acest festival și sunt bucuros că se pot face toate celelalte festivaluri. Mă așteptăm să fie această atmosferă, chiar e plăcut”, a spus Florin Cîțu.

Iar primarul Emil Boc s-a lăudat cu participarea la Electric Castle pe Facebook: 

Festivalul Electric Castle se desfășoară timp de 10 zile. Mai precis, 3 zile se vor desfășura concerte la castelul Banffy, în localitatea Bonțida, iar încă 7 zile evenimentele festivalului se vor muta în municipiul Cluj-Napoca, atât în centrul orașului cât și pe Cetățuie.

Pentru anul acesta, organizatorii festivalului au pregătit o ediție specială, după peste un an de pandemie fără evenimente mari în România.

Accesul la festivalul Electric Castle este permis cu dovada de vaccinare, test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, test antigen negativ nu mai vechi de 24 de ore, dovada că participantul a avut Covid. Festivalul oferă posibilitatea participanților să își facă teste gratuite antigen la clinicile Medlife din Cluj.

Raluca Dan