13.2 C
București
sâmbătă, 25 septembrie 2021 - 8:44

Cherecheș, arestat preventiv, este susținut de UNPR pentru un nou mandat la Primăria Baia Mare

spot_img

UNPR Maramureș susține candidatura lui Cătălin Cherecheș pentru un nou mandat la Primăria Baia Mare, potrivit unui comunicat al partidului, citat de Agerpres.

Primarul Cătălin Cherecheș a fost reținut marți de procurorii DNA, pentru luare de mită în formă continuată, iar miercuri seara, Tribunalul Cluj a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

”Suntem convinși că va depăși problemele legale pe care le întâmpină și avem încredere în Justiție că va face dreptate în acest caz. Pentru noi, Cătălin Cherecheș reprezintă speranța pentru construcție, unitate și viitor, în strânsă legătură cu Baia Mare. Băimărenii trebuie să aleagă între trecut și viitor, trecutul care este reprezentat de politicieni veroși și versați care împing marionete în față în speranța unui câștig imediat sau viitorul, reprezentat de Cătălin Cherecheș, cel care a spus un NU hotărât compromisului. Pentru că s-a încăpățânat să creadă în bunătatea oamenilor din jurul lui, a căzut victimă unui denunțător prea puțin credibil”, se arată în comunicatul UNPR Maramureș.

T.S.